Slapen

Texel heeft veel te bieden. Eigenlijk veel te veel voor 1 dag. Het is zeker de moeite waard om een nachtje extra te blijven met jouw groep. Zo heb je alle tijd voor elkaar en om het eiland te ontdekken. Maar waar kun je overnachten? En welke accommodatie past binnen jullie budget? Texeleventz kent de juiste accommodatie op Texel voor jouw groep. Voor grote en kleine groepen.

Neem contact met ons op.

Slaap je het lekkerst in je eigen bed? Dan heb je nog niet op Texel geslapen na een heerlijke dag. De buitenlucht en zeewind overdag, zorgen ervoor dat je ’s nachts ontspannen en diep tot rust komt. Als herboren schuif je ’s morgens aan bij het uitgebreide ontbijt wat voor je klaar staat. Maak je groepsuitje compleet door een heerlijke overnachting in een mooie accommodatie op Texel.

De ene groep zoekt liever de rust op, terwijl een ander liever de bedrijvigheid opzoekt. Zo heeft iedere groep andere eisen en daarbij ook een ander budget. Combineer jullie groepsuitje met een overnachting op het eiland. Zo leer je het eiland echt kennen! Texeleventz kent de juiste accommodatie op Texel en regelt alles van A-Z voor jullie.

Accommodatie op Texel

Of je nu in de Stay-okay overnacht of in een 5* hotel, alles kan tot in de puntjes verzorgd worden. Daar hebben wij jarenlange ervaring in! Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een accommodatie op Texel voor jouw groep.

Hotelovernachting voor een groep op Texel Activiteiten Overnachten Boutique Hotel Texel accommodatie op Texel 4 sterren hotel op Texel

Boutique Hotel Texel

Texeleventz organseert compleet verzorgde groepsuitjes op Texel. Ook met overnachting! Overnacht bijv. in Boutique Hotel Texel! Van A-Z geregeld!

Hotel Opduin Texel

Hotel Opduin Texel

Wij organiseren compleet verzorgde groepsuitjes. Ook de overnachting wordt door ons geregeld bijv. Hotel Opduin Texel. Texeleventz heeft jarenlange ervaring

hotel Greenside Texel

Hotel Greenside Texel

Wil jij Hotel Greenside Texel boeken als accommodatie voor jouw groepsuitje? Texeleventz regelt het! Van vervoer, tot activiteiten en de overnachting!

Hotel Zeerust Texel

Hotel Zeerust Texel

Wil jij Hotel Zeerust Texel boeken als accommodatie voor jouw groepsuitje? Laat Texeleventz alles regelen! Van vervoer, tot activiteiten en de overnachting!

Hotel de Pelikaan Texel

Hotel de Pelikaan Texel

Wil jij Hotel de Pelikaan boeken als accommodatie voor jouw groepsuitje? Laat Texeleventz alles regelen! Van vervoer, tot activiteiten en de overnachting!

Hotel de Lindeboom Texel

Hotel de Lindeboom Texel

Wil jij Hotel de Lindeboom boeken als accommodatie voor jouw groepsuitje? Laat Texeleventz alles regelen! Van vervoer, tot activiteiten en de overnachting!

Hotel de Cooghen

Hotel De Cooghen

Groepsuitje organiseren naar Texel met overnachting? Zoek niet verder! Texeleventz regelt jouw uitje van A-Z! Ook met overnachting bij bijv. Hotel de Cooghen.

Hotel Tesselhof

Hotel Tesselhof

Wij organiseren compleet verzorgde groepsuitjes. Ook de overnachting wordt door ons geregeld. Bijv. Hotel Tesselhof. Texeleventz heeft jarenlange ervaring!

Activiteiten Overnachten Stay Okay Texel accommodatie op Texel

Stay Okay Texel

Wij organiseren compleet verzorgde groepsuitjes. Ook de overnachting wordt door ons geregeld. Bijv. Stay Okay Texel. Texeleventz heeft jarenlange ervaring!

Vakantiepark de Krim

Vakantiepark de Krim

Op zoek naar een accommodatie tijdens jouw groepsuitje op Texel? Wij regelen alles van A-Z! Bijv. op Vakantiepark de Krim. Compleet verzorgde groepsuitjes!

Landal Greenparks Texel

Landal Greenparks Texel

Ben je op zoek naar een overnachting voor jouw groep op Texel? Texeleventz weet de weg! Overnacht bijv. op Landal Greenparks! Van A-Z geregeld!

Groepsvilla nieuw leven

Groepsvilla Nieuw Leven

GoTexeleventz organseert compleet verzorgde groepsuitjes op Texel. Ook met overnachting! Overnacht bijv. in Groepsvilla Nieuw Leven! Van A-Z geregeld!

Activiteiten Overnachten Stay Okay Texel accommodatie op Texel

Groepsaccommodaties op Texel

Wij organiseren complete groepsuitjes van A-Z! Ook weten wij welke groepsaccommodaties op Texel bij jouw groep & budget past! Jarenlange ervaring!

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen graag bij het samenstellen van het perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons