Slapen

Texel heeft veel te bieden. Eigenlijk veel te veel voor 1 dag. Het is zeker de moeite waard om een nachtje extra te blijven met jouw groep. Zo heb je alle tijd voor elkaar en om het eiland te ontdekken. Maar waar kun je overnachten? En welke accommodatie past binnen jullie budget? Texeleventz kent de juiste accommodatie op Texel voor jouw groep. Voor grote en kleine groepen.

Neem contact met ons op.

Slaap je het lekkerst in je eigen bed? Dan heb je nog niet op Texel geslapen na een heerlijke dag. De buitenlucht en zeewind overdag, zorgen ervoor dat je ’s nachts ontspannen en diep tot rust komt. Als herboren schuif je ’s morgens aan bij het uitgebreide ontbijt wat voor je klaar staat. Maak je groepsuitje compleet door een heerlijke overnachting in een mooie accommodatie op Texel.

De ene groep zoekt liever de rust op, terwijl een ander liever de bedrijvigheid opzoekt. Zo heeft iedere groep andere eisen en daarbij ook een ander budget. Combineer jullie groepsuitje met een overnachting op het eiland. Zo leer je het eiland echt kennen! Texeleventz kent de juiste accommodatie op Texel en regelt alles van A-Z voor jullie.

Accommodatie op Texel

Of je nu in de Stay-okay overnacht of in een 5* hotel, alles kan tot in de puntjes verzorgd worden. Daar hebben wij jarenlange ervaring in! Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een accommodatie op Texel voor jouw groep.

Activiteiten Overnachten Groeps accommodatie op Texel

Groepsaccommodatie Texel

Heerlijk een week, weekend of midweek in een grote groepsaccomodatie Texeleventz verzorgt uw complete uitje.

Activiteiten Overnachten Stayokay Texel accommodatie op Texel

Stayokay Texel

Voordeling overnachten? Boek je groepsuitje bij Texeleventz en overnacht bij Stayokay Texel!

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen graag bij het samenstellen van het perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons