Lekker eten

Lekker eten op Texel is minstens zo belangrijk als alle andere activiteiten tijdens jullie groepsuitje. Hoewel onze website een uitgebreid beeld geeft van de mogelijkheden, zijn er nog veel meer opties. Zijn er bijzondere wensen of heb je een leuk idee? Samen komen we er zeker uit!

Neem contact met ons op.

Veel Texelliefhebbers komen een dagje of een weekend speciaal voor het heerlijke lokale eten op Texel. Dit waddeneiland is beroemd om haar malse lamsbout, kraakverse tong uit de Noordzee en de zilte groenten die hier in de natuur groeien. Wil je het eiland niet alleen zien, maar ook de lokale producten proeven? Texeleventz wijst je de weg.

Eten op Texel

Weelderige bossen, uitgestrekte duinen, de zee die elk seizoen een ander gezicht laat zien en de polders met haar strakke belijning. Het uiterlijk van Texel blinkt uit in veelzijdigheid. Wil je eten in het Texelse bos De Dennen? Kies je het liefst voor een uitzicht op zee? Of wil je neerstrijken in een van de eetcafé’s in de schilderachtige Texelse dorpjes? Je mag kiezen welk uitzicht u wilt, tijdens een lunch of diner. Lekker eten op Texel!

Activiteiten Cocktail workshop eten op Texel

Cocktail workshop

Cocktail workshop tijdens uw groepsuitje. Laat Texeleventz het verzorgen en geniet!

Activiteiten Lekker lunchen eten op Texel

Lunchen op Texel

Wil je texel niet alleen zien, maar ook de lokale producten proeven en culinair worden verrast? TexelEventz wijst je de weg!

Activiteiten kookworkshop eten op Texel

Kookworkshop

Gezellig samen een maaltijd bereiden tijdens een kookworkshop op Texel

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen graag bij het samenstellen van het perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons