Activiteiten Bedrijfsuitje op Texel inspiratie

Bedrijfsuitje Texel

 • garnalen vissen
 • lunch
 • tandemquiz
 • powerkiten
 • bbq aan zee
Activiteiten actief uitje powerkiten op Texel het strand van Texel
Activiteiten Garnalen Vissen op Texel Ontdek Texel
Activiteiten BBQ eten op Texel

Bedrijfsuitje op Texel!

Texel leent zich perfect voor een bedrijfsuitje. Texel is het Ibiza van het Noorden! Met de meeste zonuren van Nederland. Er is zeer veel te doen op het eiland. Voor iedere leeftijd zijn er vele activiteiten. Dit maakt een bedrijfsuitje op Texel een uitstekend idee. Onderstaand een voorbeeldprogramma hoe jullie bedrijfsuitje op Texel er uit zou kunnen zien. Maar groepsuitjes zijn maatwerk. En dat leveren wij!

Teso overtocht

De dag begint in Den Helder. Daar maak je de oversteek naar Texel. Geniet van de overtocht, want deze duurt maar 20 minuten!

Garnalen vissen

Vanaf Oudeschild ga je met een garnalen kotter mee de Waddenzee op. Onderweg worden de netten uitgehangen en vertelt de schipper van alles over het Waddengebied. En praktisch altijd zie je zeehonden onderweg. Het is altijd leuk om te zien wat er allemaal in de netten zit. De grote garnalen worden er tussenuit gezeefd, aan boord gekookt en natuurlijk gegeten. Verser kan niet.

Lunch op de haven van Oudeschild

Op de haven van Oudeschild met prachtig uitzicht op de haven, bevindt Veronica, hier staat een lunch klaar. Lekkere broodjes, verschillende soorten beleg, kroket, koffie, thee en melk.

Tandemquiz

Na de lunch is het tijd voor het actieve gedeelte van de dag. Er worden teams gemaakt en je gaat de strijd aan met je collega’s. Op tandems toeren over het hoge berg gedeelte en ondertussen moet je goed aan de slag om te zorgen dat je de meeste punten haalt!

Powerkiten

Nadat je het halve eiland hebt over gefietst is er tijd voor een hele andere activiteit: powerkiten! In couples van 2 ga je aan de slag. Natuurlijk krijg je eerst de nodige uitleg. Je start met een lichte kite en als je wilt kunt je overgaan naar zwaardere zodat je ook kunt gaan springen! Texel leent zich perfect voor het powerkiten, omdat het hier altijd waait.

BBQ bij strandpaviljoen

Als afsluiter van de dag, een bbq bij een strandpaviljoen. Diverse soorten vlees, verschillende salades, stokbrood, frites en sausjes staan op het menu. Heerlijk nagenietend van een geslaagde dag met zicht op zee en een drankje in de hand.

Texeleventz weet de weg!

Tijdens een bedrijfsuitje op Texel zijn vele mogelijkheden. Hierboven lees je een voorbeeldarrangement. Zo zou je dag er uit kunnen zien. Maar iedere groep is anders en bij iedere groep passen andere activiteiten. Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes. Wij kennen iedere activiteit en weten precies welke bij jouw groep past. Bekijk hier meer van onze voorbeeldarrangementen.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons