Flora Texel inspiratie voor een groepsuitje naar Texel budget uitje naar Texel

Budget uitje Texel

 • tandemtocht
 • picknick
 • juttersmuseum
 • Texelse bierbrouwerij
 • tandemquiz
Activiteiten Tandemtocht op Texel
Activiteiten Texelse Bierbrouwerij Texel

Budget uitje naar Texel

Ben je op zoek naar een perfect groepsuitje op Texel voor een aantrekkelijke prijs? Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van personeelsuitjes naar Texel. Wij weten de weg op het eiland en weten precies welke activiteiten bij jouw groep past. Het ‘Budget uitje naar Texel’ is een voorbeeldarrangement. Het is een programma waar alles in zit, maar wel voor een leuk prijsje! Jouw groepsuitje maken wij op maat, we zoeken de activiteiten die bij jullie passen en maken een programma voor een onvergetelijke dag of weekend. Uiteraard maken wij een budget uitje naar Texel binnen jullie budget! Hieronder zie je een voorproefje:

Teso overtocht

De dag begint in Den Helder. Daar maak je de oversteek naar Texel. Geniet van de overtocht, want deze duurt maar 20 minuten!

Tandemtocht

Op Texel aangekomen staan de tandems al klaar. Omdat het vaak waait hebben deze versnellingen, om het fietsen te vergemakkelijken. In het begin kan het wat spannend zijn, zo samen opstappen en fietsen, maar al snel zullen jullie als een echt team op pad gaan. Via een mooie route laten we je zoveel mogelijk van het eiland zien.

Picknicklunch

Op een leuke lokatie staat een heerlijke picknicklunch voor je klaar:

Pistoletje gezond, bolletje lamsham, bolletje boerenkaas, bolletje brandnetelkaas, krentenbrood, fruit, koffie, thee en melk.

Bezoek juttersmuseum

In juttersmuseum Flora kijk je je ogen uit. Je hebt nog nooit zoveel rommel bij elkaar gezien en dat is allemaal door de jutter op het strand gevonden.

Tandemquiz

We hebben voor jullie hele leuke vragen en opdrachten bedacht die jullie onderweg mogen oplossen. Wie haalt de meeste punten en gaat er met een originele prijs vandaoor?

Bezoek aan de bierbrouwerij

In Amsterdam kun je op maar liefst 550 plaatsen Texels bier van de tap bestellen. Dat is niet zomaar, want de Skuumkoppe is een heerlijk biertje. Dit bier wordt op Texel gebrouwen in de bierbrouwerij. Aan het einde van de rondleiding is er een klein proeferijtje.

Texeleventz weet de weg!

Hierboven lees je een voorbeeldarrangement. Zo zou je dag er uit kunnen zien. Maar iedere groep is anders en bij iedere groep passen andere activiteiten. Zoek je een geschikt dagje (of weekendje) weg met een groep, maar wel binnen een bepaald budget? Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes. Wij kennen iedere activiteit en weten precies welke bij jouw groep past. Bekijk hier meer van onze voorbeeldarrangementen.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons