Activiteiten Rib Varen Texel inspiratie voor een groepsuitje naar Texel compleet verzorgd groepsuitje op Texel

VIP arrangement

 • powerboat
 • loopfiets
 • luxe lunch
 • rondvlucht
 • diner met ster
Activiteiten Loopfiets Texel vervoersmiddelen op Texel
Activiteiten Eten Pakhuus Oudeschild
Activiteiten Solex Texel vervoersmiddelen op Texel

Compleet verzorgd groepsuitje op Texel: het VIP Arrangement

Ben je op zoek naar een onvergetelijk groepsuitje vol met hoogtepunten? Het VIP arrangement is een compleet verzorgd groepsuitje op Texel die beschikt over alle gave activiteiten die het eiland te bieden heeft. Een super-de-luxe dagje Texel, alles komt aan bod in dit vip arrangement. In 1 dag zie je Texel vanaf het water, het land en vanuit de lucht en last but not least, een overheerlijke lunch en diner.

Rib varen

Een spectaculaire overtocht en maar hopen dat je het droog houdt. Vanaf Den Helder naar Texel scheuren over het Wad. Met wat mazzel zie je zeehonden onderweg nieuwsgierig hun koppen boven water steken. Inclusief zwemvest.

Lunch met vis bij restaurant t Pakhuus

Op de haven van Oudeschild ligt restauarant ’t Pakhuus. Er staat een lunch met diverse soorten vis klaar. Geniet met zicht op de haven van alle lekkernijen.

Lopifitten/loopfietsen

Nieuw op Texel! Wandelen op een loopband op een soort grote step en omdat deze elektrisch aangedreven wordt, haal je zonder veel inspanning een snelheid van ongeveer 25 km/u.

Rondvlucht boven Texel

Vanaf boven ziet Texel er ook prachtig uit. Geniet van de hoogte met zicht op de dorpen, de Noord- en Waddenzee, landerijen, mini schaapjes en natuurgebieden. De vlucht duurt ongeveer 20 minuten, maar kan in overleg ook langer.

Solextour

Een leuke relaxte manier het eiland verkennen. De route gaat via fietspaden langs duinen en dorpjes naar Den Hoorn. De bediening is erg eenvoudig. Een (brommer) rijbewijs is verplicht.

Diner met Michelin-ster bij Jef

Culinair genieten in het pittoreske dorpje Den Hoorn in een voormalige pastorie. Sinds 2009 bekroont met een Michelinster. Jef gebruikt lokale producten zoals het Texelse lam, Texelse kazen en schaal- en schelpdieren. Deze voorliefde voor wat het eiland te bieden heeft, combineert hij met inspiratie die hij opdoet tijdens buitenlandse gastronomische reizen. Noem het ‘local meets cosmopolitan’.

Texeleventz weet de weg!

Hierboven lees je een voorbeeldarrangement. Zo zou een compleet verzorgd groepsuitje op Texel er uit kunnen zien. Maar iedere groep is anders en bij iedere groep passen andere activiteiten. Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes. Wij kennen iedere activiteit en weten precies welke bij jouw groep past. Bekijk hier meer van onze voorbeeldarrangementen.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons