Activiteiten actief uitje Golfclinic Texel

Golfclinic bij golfbaan De Texelse

 • de fijne kneepjes van het golfen leren
 • genieten van duinflora en -fauna
 • er mag gelachen worden
Activiteiten actief Golfen Texel

Wil je in een schitterende omgeving van een golfpro leren hoe je de golfbal laat doen wat je wilt? Ben je op zoek naar een leuke incentive, familie- of teambuildingsbezigheid? Dan is die golfclinic met op de achtergrond het ruisen van de Noordzee heel passend. Texeleventz neemt je mee naar de mooiste Links course van Nederland op Texel.

 De golfbaan op Texel is geliefd bij golfers door heel Nederland. Wat mensen vooral aanstaat, is de sfeer. Wat de mensen die hier komen bindt, is de liefde voor het eiland en de rust op deze golfbaan in het duingebied bij De Cocksdorp. De ontwikkelaars van deze golfbaan hebben het respecteren van de flora en fauna zeer serieus genomen en dat is goed te zien. Terwijl je een rondje maakt over de baan of koffie drinkt op het terras van clubhuis ‘t Hanenhuus, zie je hazen, konijnen en vogels. In het voorjaar nestelt ergens in de duinpartijen een aantal oeverzwaluwen.

Een balletje slaan en buizerds spotten

Rondom de golfbaan ligt een prachtige wandelroute en de nabijgelegen hotels en vakantiewoningen zorgen ervoor dat er veel arrangementen en combinaties van activiteiten mogelijk zijn. Een balletje slaan op de kleine of grote baan en ondertussen met de verrekijker een buizerd spotten die zijn jongen leert vliegen. Waar maak je dat nog mee?

Golfpro’s schakelen tussen niveauverschillen

Bij een golfclinic of introductieles maakt het eigenlijk niet uit hoe het is gesteld met de golfervaring in het gezelschap. De golfpro’s passen hun lessen moeiteloos aan en schakelen tussen de niveauverschillen in de groep. Ze leren je de fijne kneepjes van het golfen en beschikken over een juiste dosis humor, waardoor deze les niet alleen leerzaam, maar vooral ook heel gezellig is.

De driving range op golfbaan De Texelse is overdekt. De weersomstandigheden gooien dus niet zo snel roet in het eten. De altijd aanwezige Texelse wind zorgt er voor dat het golfen alleen maar interessanter wordt. Het komt aan op tactiek, kracht, techniek en de juiste benadering van de wind.

Het hoge noorden biedt genoeg lekkers

Heb je wel oren naar een volledig verzorgde golfclinic op de links course langs het duingebied van Texel? Neem dan gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Gelukkig biedt het hoge noorden van Texel voor de inwendige mens genoeg lekkers, dus je kunt er op rekenen dat er na een intensieve clinic iets voor je klaarstaat.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons