Activiteiten groepsuitje Fietsen op Texel inspiratie voor een groepsuitje naar Texel

Fietsen op Texel

 • fiets mét 7 versnellingen
 • koffietafel
 • bezoek schapenboer
 • visdiner aan zee
Activiteiten Skuumkoppe Texelse Bierbrouwerij
meerdaags uitje op Texel Activiteiten Schapen Texel
Activiteiten Paal 9 Texel

Groepsuitje Fietsen op Texel!

Ben je op zoek naar het perfecte groepsuitje op Texel? Het ‘groepsuitje fietsen op Texel’ is zeer populair. Texel leent zich perfect om op de fiets lekker te toeren. De afstanden zijn te overzien, ook voor degene die weinig fietst. En om geen zadelpijn te krijgen, wordt er af en toe afgestapt om iets leuks te bekijken of te eten! Omdat het vaak waait, krijg je een goede fiets met 7 versnellingen. WIl je liever een electrische fiets, een solex of een scooter? Ook dat is mogelijk. En nieuw op Texel is de loopfiets! Onderstaand een voorbeeldprogramma hoe jullie ‘groepsuitje fietsen op Texel’ er uit zou kunnen zien. Maar groepsuitjes zijn maatwerk. En dat leveren wij!

Koffietafel

Na ongeveer 8 km is de eerste stop. Bij een gezellige brasserie aan de bosrand. Hier staan allerlei broodjes klaar met verschillende soorten beleg. En een lekker kroketje, inclusief koffie, thee en melk.

De Waddel

Niks zo Texels als een boerderij bezoeken. En boer Jan Willem Bakker van schapenboerderij De Waddel vindt het hartstikke leuk om iedereen te ontvangen op de boerderij en ze te laten zien hoe mooi het boerenleven is. En hoe mooi het wonen is in natuurgebied De Hoge Berg. In het voorjaar en in de zomer is de boerderij omgeven met springende lammetjes. En als het even kan, is het mogelijk om echte Texelse schapenkaas te proeven.

Texelse bierbrouwerij

Texel is vrij bekend geworden om zijn Texelse bier. Vooral de Skuumkoppe is favoriet. Vanaf De Waddel is het maar een klein stukje fietsen naar de brouwerij. Er wordt gestart met een rondleiding. En natuurlijk wil je daarna proeven! Er is een proefplankje met 4 kleine biertjes om te proeven. Het zijn kleintjes zodat je daarna nog zonder te slingeren verder kunt fietsen.

Visdiner bij strandpaviljoen

Het laatste fietstochtje brengt je naar de eindbestemming, een strandpaviljoen. Ideaal om de dag hier af te sluiten. Kijkend naar de zee, genietend van een visdiner. Er staan 3 verschillende visjes op het menu. Inclusief salades, frites en stokbrood. Liever geen vis? Een alternatief kan natuurlijk ook!

Bus vervoer

Omdat er genoeg gefietst is deze dag, brengt de bus je na het diner weer terug naar de boot.

Texeleventz weet de weg!

Tijdens je groepsuitje ‘fietsen op Texel’ zijn vele activiteiten mogelijk. Hierboven lees je een voorbeeldarrangement. Zo zou je dag er uit kunnen zien. Maar iedere groep is anders en bij iedere groep passen andere activiteiten. Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes. Wij kennen iedere activiteit en weten precies welke bij jouw groep past. Bekijk hier meer van onze voorbeeldarrangementen.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons