Activiteiten inspiratie voor een groepsuitje naar Texel Solex op Texel groepsuitje op een solex op Texel

Solex op Texel

 • solextour
 • Texelse likeurtjes
 • Texelse lunch
 • ginproeven
 • bbq aan zee
Activiteiten Gin Proeverij Texel Ontdek Texel
Activiteiten Paal 17

Met een groepsuitje op een Solex op Texel Touren!

Wil je een groepsuitje op Texel en lijkt de Solex je wel wat? Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van personeelsuitjes naar Texel. Tijdens een groepsuitje op een Solex op Texel touren is zeer populair. Onderstaand een voorbeeld van groepsuitje, waarbij de solex wordt ingezet als vervoersmiddel. Jouw groepsuitje maken wij op maat, we zoeken de activiteiten die bij jullie passen en maken een programma voor een onvergetelijke dag of weekend. Uiteraard wat past binnen jullie budget!

Teso en solex

Na de overtocht met de Tesoboot van de vaste wal naar Texel word je welkom geheten door een gastvrouw van Texeleventz. Samen met Michel van solexverhuur Texel helpt ze je op weg, zodat je via de mooiste route op de verschillende locaties komt. Het begin van jullie groepsuitje op een Solex op Texel!

Wezenspyk

Heerlijk snorrend op de solex rijd je naar kaasboerderij Wezenspyk. Hier kun je echte Texelse kazen proeven. Op het plankje liggen vier heerlijke kazen met koeien-, geiten- en schapenkaas. Na een klein uurtje laat de hostess jullie weer via een prachtige route een mooi stukje van Texel zien.

Jutterslunch

Op naar het schattige dorpje De Waal om te smullen van een echte Texelse Jutterslunch in een gezellig restaurant. Het hotel wordt gerund door een heuse jutter en zijn gastvrije echtgenote. De jutter zal tijdens de lunch alles vertellen over zijn inspirerende avonturen die hij beleeft tijdens het jutten.

Na de lunch mag je weer heerlijk een stukje over Texel touren op je solex. Vergeet niet te genieten van de schoonheid van het eiland onderweg!

Stokerij Texel

Nadat je bent aangekomen bij Hotel Texel wacht een bijzondere beleving, namelijk het proeven van echte Texelse gin. Je maakt kennis met drie cocktailvarianten en een aantal lekkere bijpassende hapjes.

Afsluiter op het strand

Via de uitkijkpost van het adembenemend mooie natuurgebied de Slufter, tuf je verder naar het strand. Hier staat een welverdiende barbecue voor je klaar om de dag af te sluiten. Met uitzicht op zee geniet je van het heerlijke vlees, de goed gevulde salades en knapperig stokbrood. Na afloop word je opgehaald door een touringcar die je weer naar de Tesoboot brengt.

Texeleventz weet de weg!

Hierboven lees je een voorbeeldarrangement. Zo zou je dag er uit kunnen zien. Lijkt het je wel wat? Neem dan snel contact met ons op. Iedere groep is anders en bij iedere groep passen andere activiteiten, wij horen graag wat jullie ideeën of wensen zijn. Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes. Wij kennen iedere activiteit en weten precies welke bij jouw groep past. Bekijk hier meer van onze voorbeeldarrangementen.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons