Hotelovernachting voor een groep op Texel Activiteiten Overnachten Boutique Hotel Texel accommodatie op Texel

Hotelovernachting op Texel

 • vriendelijk geprijst
 • ontbijt
 • comfort
 • dichtbij het centrum

Hotelovernachting voor een groep op Texel? Zo geregeld bij Texeleventz!

Wil je graag met een groep naar Texel, maar zoek je nog een hotelovernachting voor een groep op Texel? Wij regelen jouw perfecte groepsuitje naar Texel! Ook de hotelovernachting wordt door ons geregeld.

In overleg boeken wij een 3* of 4* hotelovernachting in één van de gezellige dorpjes op het eiland, of bijvoorbeeld een overnachting in een boetiek hotel in het buitengebied. Texel biedt vele mogelijkheden in verschillende prijsklassen. Ook kijken we samen met jou naar de faciliteiten die het hotel biedt. Denk hierbij aan de aanwezigheid van bijvoorbeeld een zwembad, familiekamers, sauna of sportgelegenheid.

Afhankelijk van de activiteiten die je gepland hebt tijdens je uitje, bekijken we wat logistiek gezien een goede locatie is voor je hotelovernachting op Texel. Sluit je de dag af met een barbecue bij het strand, dan is het handiger om aan de kust te overnachten. Eindig je met een kookworkshop op een leuke locatie midden op het eiland, dan adviseren we een hotel dichtbij. Kom je met je familie dan is het leuk als er voor de kinderen speelgelegenheid is of een zwembad. Ben je op stap met collega’s, dan zijn er waarschijnlijk andere faciliteiten belangrijker. Aangezien wij weten wat alle hotels te bieden hebben, kunnen we hier over een goed advies geven.

Texeleventz weet de weg!

Op Texel zijn vele gave activiteiten die je samen met een groep kunt doen. Wil je graag een onvergetelijk weekendje weg met een groep? Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes. Wij kennen iedere activiteit en weten precies welke bij jouw groep past. Texeleventz heeft veel ervaring met het uitzoeken van geschikte hotels met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Natuurlijk overleggen we samen met jou over je wensen qua ligging en voorzieningen. Bekijk hier meer van onze voorbeeldarrangementen.

 

 

 

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons