Activiteiten Huifkartocht Texel Ontdek Texel

Huifkartocht

 • buiten
 • natuur
 • ontspanning
Activiteiten Jan Plezier Texel

De huifkartocht kan op verschillende manieren worden ingezet tijdens jullie uitje naar Texel. De paarden kunnen je van A naar B brengen, maar een rondrit door 1 van de prachtige natuurgebieden die Texel rijk is, is ook een onvergetelijke ervaring.

Je kunt kiezen om je mee te laten voeren door het oudste gebied van Texel; het prachtig glooiende Hogeberggebied. Omringd door schapen, paarden en natuur rijd je via stille paadjes en landelijke weggetjes een prachtige route en kom je op plekken die voor de gewone reiziger verborgen blijven.

Een andere optie is een huifkartocht door het prachtige natuurgebied De Slufter. De stilte en uitgestrektheid van dit gebied dragen bij aan een heerlijk ontspannen tocht die je niet snel zult vergeten. Laat de paarden hun werk maar doen en geniet van de talloze vergezichten.

De lokale koetsiers kunnen je alles over deze omgevingen vertellen. Natuurlijk is er onderweg tijd om even de benen te strekken onder het genot van koffie, thee en iets lekkers erbij. Het is ook mogelijk om, als de temperatuur hierom vraagt, even op te warmen met een heerlijk glaasje Jutter.

Deze activiteit  kan als onderdeel in jullie dagprogramma worden geplaatst, in overleg kan een lunch of diner voorafgaand of aansluitend plaatsvinden. Wij regelen jullie vervoer, overnachting, en verder alles wat er komt kijken bij het regelen van een geslaagd uitje naar Texel. Zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

Texeleventz weet de weg!

Wij helpen je graag met de organisatie!

Bekijk hier onze voorbeeldarrangementen.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons