Activiteiten Incentive op Texel inspiratie

Incentive Texel

 • bedrijfstraining op originele locatie
 • lunch
 • golfclinic
 • verrassingsdiner
Teso Boot
Activiteiten actief uitje Golfclinic Texel
Activiteiten Eten Pakhuus Oudeschild

Incentive op Texel

Op zoek naar een incentive? Wat dacht je van een incentive op Texel? Verenig het nuttige met het aangename en combineer een bedrijfstraining of vergadering met een ontspannende middag. Alle neuzen weer even dezelfde kant op laten wijzen om productiever op het werk te zijn en als bonus elkaar beter leren kennen in een geheel andere setting dan op kantoor. Wat is er fijner dan dat op een eiland te doen? Lekker in de frisse lucht! Texeleventz heeft al vaak een incentive op Texel georganiseerd. Voor grote en kleine groepen. Onderstaand een voorbeeld van hoe een incentive op Texel er uit kan zien:

Bedrijfstraining of vergadering

Na de overtocht van Den Helder naar Texel staat een luxe touringcar klaar. Deze brengt je naar een prachtige vooraf uitgezochte locatie: aan het strand, in een schapenboet of midden tussen de weilanden. De training die hier gegeven wordt, of de meeting die je gaat hebben, is sowieso inspirerend vanwege de bijzondere ambiance. In overleg  zal er gezorgd worden voor koffie, thee en evt andere drankjes. Als deze intensieve bijeenkomst voorbij is kan er ontspannen worden genoten van een heerlijke lunch.

Je kunt ervoor kiezen om zelf te vergaderen, of om één van onze trainingen te volgen.

Golfclinic

Golfbaan ‘De Texelse’ is een prachtig gelegen 18 holes golfbaan midden in de natuur. Hier sta je bloot aan de elementen en voel je je één met de natuur. Een golfpro helpt je op weg of helpt je je handicap te verlagen. Vervolgens haalt de bus je weer op om naar het restaurant te gaan.

Verrassingsdiner

In Oudeschild op de haven of in een strandpaviljoen, dit kun je van te voren zelf bepalen. Wij adviseren je graag. Onder het genot van bijvoorbeeld een koel Texels biertje zal dit zeker smaken na een hele middag in de gezonde buitenlucht. Na afloop van de goed verzorgde maaltijd, waarbij het jullie aan niets zal ontbreken, brengt de bus jullie weer naar de boot.

Texeleventz weet de weg!

Hierboven lees je een voorbeeldarrangement. Zo zou jullie incentive op Texel er uit kunnen zien. Maar iedere groep is anders en bij iedere groep passen andere activiteiten. Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes. Wij kennen iedere activiteit en weten precies welke bij jouw groep past. Bekijk hier meer van onze voorbeeldarrangementen.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons