Activiteiten Loopfiets op Texel

Loopfietsen over Texel

 • nieuw
 • ontdek Texel
 • elektrische aangedreven
 • lekker buiten

Een bijzonder groepsuitje? Dat is met een loopfiets op Texel!

Een paar maanden geleden was heel Texel er getuige van dat er een elektrisch aangedreven loopfiets over de Texelse fietspaden voortbewoog. Sinds kort kunnen wij ze speciaal voor jou huren! Zie je jezelf al gaan met de loopfiets op Texel? Steppend, genietend en supergemakkelijk vooruitkomend, ondanks de altijd aanwezige Texelse wind? Dat is nog eens wat anders dan stevig trappend op de fietspedalen je weg vinden.

Bijzonder gevoel

Lopifitten is een heel bijzonder gevoel. Je stept twee keer met je voet op de grond, terwijl je andere voet op de loopplank van de Lopifit staat. Vervolgens voeg je je steppende voet naast je andere voet op de loopplank en ga je… lopen. Juist ja, net zoals op een loopband in de sportschool. Terwijl je loopt, voel je hoe de degelijke step langzaam vaart maakt. Hoe dan? Door de elektrische aandrijving in het frame. Je voelt hoe je langzaam sneller gaat. Hoe snel je wilt gaan, dat bepaal je zelf door je met je voeten in een tempo te lopen wat jij het prettigst vindt. De Lopifit haalt een snelheid van ongeveer 25 kilomter per uur

Deze elektrische loopfiets is toegestaan op alle Texelse fietspaden, dus dit is jouw kans om het eiland te verkennen op het allernieuwste, meest innovatieve vervoermiddel van de Waddden.

Texeleventz weet de weg!

Met de loopfiets op Texel is een bijzonder groepsuitje. Samen met andere activiteiten kunnen het perfecte dagje / weekendje weg worden georganiseerd voor jouw groep. Texeleventz zou Texeleventz niet zijn, als wij rondom deze fantastische eilandnoviteit niet een heel leuk en passend programma hadden gemaakt.

Welke activiteiten passen binnen jouw groep? Dat weten wij! Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes. Wij kennen iedere activiteit en weten precies welke bij jouw groep past. Laat ons jouw groepsuitje regelen van A-Z! Bekijk hier onze voorbeeldarrangementen.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons