Activiteiten Loopfiets Texel

Loopfietsen over Texel

 • nieuw
 • ontdek Texel
 • elektrische aangedreven
 • lekker buiten

Lopifitten is loopfietsen op zijn Texels

Een paar maanden geleden was heel Texel er getuige van dat er een elektrisch aangedreven loopfiets over de Texelse fietspaden voortbewoog. Sinds kort kunnen wij ze speciaal voor jou huren! Zie je jezelf al gaan? Steppend, genietend en supergemakkelijk vooruitkomend, ondanks de altijd aanwezige Texelse wind? Dat is nog eens wat anders dan stevig trappend op de fietspedalen je weg vinden.

Bijzonder gevoel

Lopifitten is een heel bijzonder gevoel. Je stept twee keer met je voet op de grond, terwijl je andere voet op de loopplank van de Lopifit staat. Vervolgens voeg je je steppende voet naast je andere voet op de loopplank en ga je… lopen. Juist ja, net zoals op een loopband in de sportschool. Terwijl je loopt, voel je hoe de degelijke step langzaam vaart maakt. Hoe dan? Door de elektrische aandrijving in het frame. Je voelt hoe je langzaam sneller gaat. Hoe snel je wilt gaan, dat bepaal je zelf door je met je voeten in een tempo te lopen wat jij het prettigst vindt. De Lopifit haalt een snelheid van ongeveer 25 kilomter per uur

Van culinair Lopifitten tot quizzen

Deze elektrische loopfiets is toegestaan op alle Texelse fietspaden, dus dit is jouw kans om het eiland te verkennen op het allernieuwste, meest innovatieve vervoermiddel van de Waddden. Texeleventz zou Texeleventz niet zijn, als wij rondom deze fantastische eilandnoviteit niet een heel leuk en passend programma hadden gemaakt. Culinair-Lopifitten, Quizzen-en-Lopifitten, alle kwinkslagen en zijpaden zijn mogelijk tijdens een fantastische eilandtocht op deze bijzondere, eigentijdse steptocht voor volwassenen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na een korte uitleg over de werking van dit vernuftige vervoermiddel krijg je de kans om even proef te draaien. Heb je het Lopifitten voldoende onder de knie? Is de rest van je team er ook klaar voor? Dan mag je wat ons betreft starten aan een eilandverkenning die je nog nooit eerder meemaakte.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons