management uitje op Texel Activiteiten ginproeverij

Managementuitje Texel

 • Solex
 • schapenboerderij bezoek
 • Lunch met vis
 • wijnhuis bezoek en gin proeverij
 • diner aan zee
Activiteiten inspiratie voor een groepsuitje naar Texel Solex op Texel groepsuitje op een solex op Texel
Activiteiten Wijnhuis Oosterend
Activiteiten Eten Vis Texel

Management uitje op Texel!

Ben je op zoek naar een management uitje? Neem echt even ‘pauze’ van het dagelijks leven, versterk relaties, leer elkaar kennen en heb samen een geweldige dag. En dat ook nog eens op de plek met de meeste zonuren van Nederland: Texel! Texel biedt vele mogelijkheden voor groepsuitjes, zoals een management uitje. Op Texel ben je echt even weg. Voor iedere leeftijd is er genoeg te doen op het eiland. Met de juiste combinatie aan activiteiten, wordt jullie management uitje op Texel een groot succes! Versterk Onderstaand een voorbeeldprogramma hoe jullie management uitje op Texel er uit zou kunnen zien.

Boot naar Texel

Op de boot begint jullie uitje. Echt even lekker weg! Aan de vaste wal, of op het eiland worden jullie verwelkomt door 1 van onze enthousiaste hostesses. Zij zal ervoor zorgen dat jullie uitje vlekkeloos verloopt. De medewerkers van TexelEventz zijn betrouwbaar en punctueel. Afspraak is bij ons afspraak. We zijn er op de afgesproken tijd en doen wat we beloven.

Solex

Texeleventz heeft verschillende mooie routes uitgezet die je langs mooie en typisch Texelse plekjes voeren. Een leuke, relaxte manier om samen het eiland te ontdekken!

Bezoek schapenboerderij de Waddel

Een tussenstop bij schapenboerderij De Waddel op Texel prikkelt al je zintuigen. Naast de ontspannen sfeer op de boerderij, zal ondernemer Jan Willem Bakker jullie zeker inspireren. Schapenhouder is niet altijd rozengeur en maneschijn. Er komt veel kijken bij het runnen van een boerderij.

Lunch bij een visrestaurant

Tijdens deze lunch geniet je van de heerlijke vers gevangen vis. Even bijpraten, en opladen voor de gave activiteiten die in de middag gepland staan.

Bezoek aan het Wijnhuis

Het wijnhuis in het dorpshart Oosterend is een echte bezienswaardigheid! Het beschikt over een imposante wijnkelder.

Groepsrondleiding Ginstokerij

Deze stokerij is opgericht door 2 mannen met een passie voor de zee, Texel en het wad en voor het produceren en consumeren van echte lokale producten. Ontdek tijdens de rondleiding het stookproces en uiteraard is er gelegenheid om te proeven!

Diner bij een strandpaviljoen

Extra genieten van het strand, de zee en een geweldige zonsondergang. Napraten onder het genot van een heerlijk drankje, goed eten en prachtig uitzicht. Wat wil je nog meer?

Texeleventz weet de weg!

Teambuilding, versterken van relaties en elkaar beter leren kennen? Dat kan allemaal tijdens een fantastisch management uitje op Texel. Geniet samen van een ontspannen dag waar alles van A-Z geregeld is. Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes. Wij kennen iedere activiteit en weten precies welke bij jouw groep past. Uiteraard heeft iedere groep andere wensen. Daarom zijn alle uitjes bij ons maatwerk! Bekijk hier meer van onze voorbeeldarrangementen.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons