Activiteiten Schapen op Texel

Meerdaags uitje Texel

 • kookworkshop
 • tandem/solex
 • kaas en bierproeverij
 • Pubquiz
 • blokarten en beachbattle
Hotelovernachting voor een groep op Texel Activiteiten Overnachten Boutique Hotel Texel accommodatie op Texel 4 sterren hotel op Texel
Activiteiten inspiratie voor een groepsuitje naar Texel Solex op Texel groepsuitje op een solex op Texel
Activiteiten gps texel

Op zoek naar een meerdaags uitje op Texel?

Ben je op zoek naar een meerdaags uitje op Texel? Zoek niet verder! Texel leent zich perfect voor een meerdaags uitje. Ze noemen Texel ook wel het ‘Ibiza van het Noorden’! En dat is niet zo gek, want Texel heeft de meeste zonuren van Nederland. Op het eiland is een groot aanbod aan activiteiten in iedere genre en voor iedere doelgroep. Dit maakt een meerdaags uitje op Texel een uitstekend idee!

Maar waar begin je? Welke activiteiten? Waar moet je overnachten? Daar hoef je bij ons niet over na te denken. Jij geeft jouw wensen door aan ons, en wij maken een onvergetelijk programma. Groepsuitjes zijn maatwerk, en dat leveren wij!

Onderstaand een voorbeeld hoe een meerdaags uitje op Texel er uit kan zien.

Dag 1: Aankomst

Boot naar Texel

In Den Helder, of op Texel wordt je ontvangen door 1 van onze enthousiaste hostesses. Wij werken alleen met ervaren begeleiders en gastvrouwen. In principe kunnen zij iedere vraag over Texel beantwoorden. Zij zorgt ervoor dat jullie groepsuitje vlekkeloos verloopt!

Kookworkshop

Tijdens de kookworkshop, ga je zelf aan de slag met Texelse ingrediënten. Onder het genot van een lekker drankje, bereid je samen met je groep een heerlijk menu.

Hotelovernachting

De heerlijke buitenlucht en de frisse zeewind overdag, zorgen ervoor dat je heerlijk zult slapen! Of je nu in de Stay-okay overnacht of in een 5* hotel, alles kan tot in de puntjes verzorgd worden. Daar hebben wij jarenlange ervaring in!


Dag 2

Training

We bieden een zeer breed aanbod aan trainingen en workshops. Wij kennen de inspirerende locaties om trainingen en workshops te volgen die je werkresultaten verbeteren, teamprestaties versterken of bijdragen aan ontwikkelingsgroei.

Jutterslunch

Tijdens een echte Texelse jutterslunch kun je echt even bijkomen, bijpraten en genieten van heerlijk eten! Van heerlijke salades en beleg tot kroketten, soep en fruit. Alles om je op te laden voor de volgende activiteiten!

Tandemtocht met GPS

Onze gps-tocht met leuke opdrachten speelt zich af in een prachtige omgeving. In het bos en op het strand moet je op zoek gaan naar locaties en de bijbehorende opdrachten uitvoeren. Hierbij wordt je doorzettingsvermogen en creativiteit behoorlijk op de proef gesteld!

Kaasproeverij

Een echte kaasliefhebber? Tijdens de kaasproeverij probeer je verschillende soorten kaas en leer je hoe ze worden gemaakt. Verbreed je kennis over kaas en geniet van de heerlijke Texelse kazen.

Bierproeverij

Een absolute aanrader! Met ingrediënten van het eiland brouwt de Texelse Bierbrouwerij inmiddels een tiental fantastisch smakende bieren. Proef en geniet van onder andere de Skuumkoppe, Springtij, Eyerlander, Stormbock en de Noordenwiend.

Barbecue op het strand

Wat is er nou mooier dan jullie dag afsluiten op het strand, met zonsondergang, uitzicht op zee en een barbecue-specialist voor jou het allerbeste vlees klaarmaakt? Wij regelen niet alleen een uitgebreid diner voor een zeer acceptabele prijs, we zorgen dat er een volledig verzorgde barbecue voor je klaarstaat. Optimaal genieten!

Hotelovernachting


Dag 3

Ochtendwandeling in de Slufter met gids

De Slufter. Het enige stuk op Texel dat een open verbinding met de zee heeft. Je kunt er heerlijk ontspannen, vogels kijken en picknicken. Maar de Slufter is ook een uitgelezen plek om te wandelen of te hardlopen. Met een gids ontdek je dit prachtige natuurgebied.

Ontbijt

Touren op de Solex

Samen touren op de Solex is een onwijs leuke en relaxte manier om het eiland te ontdekken.

Bezoek schapenboerderij de Waddel

Gastheer en ondernemer Jan Willem Bakker zorgt dat jouw bezoek een inspirerende ervaring wordt. Hij vertelt je alles over zijn schapen en zijn bedrijf.

Lunch in de Worsteltent

De Worsteltent is een oude boerderij die prachtig mooi is opgeknapt. Idyllisch gelegen aan de rand van het bos. Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten. De lunch geeft een knipoog naar de Italiaanse keuken.

Blokarten

Lekker over het strand scheuren in een blokart! Dat is een ervaring die je niet snel zal vergeten.

Diner met pubquiz

Een heerlijk avondje ontspanning! De pubquiz is een avond vol muzikale herinneringen, uitdagingen en een gezonde dosis fanatisme.

Hotelovernachting


Dag 4

Ontbijt

Beachbattle

De beachbattle is een geweldige afsluiter van jullie meerdaagse uitje naar Texel. Heerlijk nog even lekker op het strand. Een avontuurlijk mix van diverse sport- en spelactiviteiten. Spannende hindernissen en veel zand!


Texeleventz weet de weg!

Tijdens een meerdaags uitje op Texel zijn vele mogelijkheden. Hierboven lees je een voorbeeldarrangement. Zo zouden jullie dagen er uit kunnen zien. Maar iedere groep is anders en bij iedere groep passen andere activiteiten. Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes. Wij kennen iedere activiteit en weten precies welke bij jouw groep past. Bekijk hier meer van onze voorbeeldarrangementen.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons