Echopperbostexel

Personeelsuitje Texel

 • tandemtocht
 • lunch Worsteltent
 • segway
 • loopfiets
 • bbq aan zee
Teso Boot
Activiteiten Loopfiets Texel vervoersmiddelen op Texel
Activiteiten Eten Barbecue op het strand van Texel

Personeelsuitje Texel

Ben je op zoek naar het perfecte personeelsuitje op Texel? Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van personeelsuitjes naar Texel. Wij weten de weg op het eiland en weten precies welke activiteiten bij jouw groep past. Het ‘Personeelsuitje Texel’ is een voorbeeldarrangement en heeft alle ingrediënten voor een topdag! Toeren over het eiland en lekker eten. Jouw groepsuitje maken wij op maat, we zoeken de activiteiten die bij jullie passen en maken een programma voor een onvergetelijke dag of weekend. Hieronder zie je een voorproefje:

De boot

De ontvangst is in Den Helder door 1 van onze enthousiaste hostessen. ZIj zorgt dat de dag vlekkenloos verloopt. Ze neemt je mee naar de koffie/thee en Texelse koek op de boot. Zij weet de weg!

Tandemtocht

Op Texel aangekomen, staan de tandems voor jullie. Het is even spannend om op te starten, maar al snel ben je er achter dat je met zijn tweeën een stuk sneller gaat dan alleen! Via een mooie route fiets je naar restaurant De Worsteltent.

Lunch bij restaurant De Worsteltent

De Worsteltent is een oude boerderij die prachtig mooi is opgeknapt. Idyllisch gelegen aan de rand van het bos. Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten. De lunch geeft een knipoog naar de Italiaanse keuken.

Segway

De segway is een stoer vervoersmiddel met een hoge funfactor. Er is een korte uitleg van te voren en daarna ga je een mooie tour maken door het bos.

Loopfiets

Nieuw! De loopfiets is een soort step waar je op wandelt en omdat hij elektrisch is aangestuurd, ga je gelijk 25 km per uur! En dat terwijl het niet veel inspannig kost.

Barbecue bij strandpaviljoen

De dag wordt afgesloten met een bbq bij een strandpaviljoen. Geniet met uitzicht op zee van diverse soorten vlees, vis, salades, stokbrood, frites en sausjes.

Texeleventz weet de weg!

Hierboven lees je een voorbeeldarrangement. Zo zou je dag er uit kunnen zien. Maar iedere groep is anders en bij iedere groep passen andere activiteiten. Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes. Wij kennen iedere activiteit en weten precies welke bij jouw groep past. Bekijk hier meer van onze voorbeeldarrangementen.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons