Activiteiten actief uitje Ribvaren op Texel

Rib varen met een powerboot

 • spectaculair
 • hard gaan over de Waddenzee
 • incl zwemvest
 • zeehonden spotten
 • geen droog-garantie
Activiteiten Bruuzer Texel

Ribvaren op Texel: Een spectaculaire groepsuitje!

Ribvaren op Texel, dat is pas een spectaculair groepsuitje! Dit is een snel varende boot, die spectaculaire manoeuvres maakt. Je kunt met jouw groep het Waddengebied doorkruisen. Het is zelfs mogelijk om vanaf Den Helder de oversteek te maken naar Texel.

Wat is Ribvaren op Texel?

Letterlijk vertaald is het een Rigid Inflatable Boat. De boot is van rubber, zeer stevig en veilig. Hij verenigt de beste eigenschappen van een conventionele en rubberen boot. Een RIB is als een auto met vierwielaandrijving. Daarnaast is deze snelle, spectaculair ogende boot zeer licht. Daardoor is hij snel, stabiel en gebruikt hij relatief gezien veel minder brandstof dan een speedboot. De RIB is ideaal voor ruige omstandigheden en garandeert een veilige, spectaculaire vaartocht die u niet snel zult vergeten. De RIB is oorspronkelijk ontwikkeld voor reddingsoperaties op zee, kustbewaking en militaire nautische operaties. Nu krijgt u de kans om de kracht en souplesse van deze boot te ervaren, geweldig toch?

RIB varen als onderdeel van jouw groepsuitje!

RIB varen is goed te combineren met vele andere gave activiteiten. Stel: je besluit om bijvoorbeeld met jouw groep een rondje te gaan varen met een garnalenboot. Dan kunnen we je midden op zee ophalen met de RIB. Vanaf de kotter stapt je over op de snelle boot, om vervolgens de gordel dicht te klikken en met wapperende haren over het vlakke water te scheren. Zien we zeehonden? Dan leggen we de boot stil, om de dieren in alle rust te observeren.

Texeleventz weet de weg!

Het valt dus te combineren met vele andere activiteiten om een onvergetelijke dag te organiseren. Welke activiteiten passen binnen jouw groep? Dat weten wij! Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes. Wij kennen iedere activiteit en weten precies welke bij jouw groep past. Laat ons jouw groepsuitje regelen van A-Z! Bekijk hier onze voorbeeldarrangementen.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons