Activiteiten Rondvlucht boven Texel Ontdek Texel

Rondvlucht boven Texel

 • Texel vanaf boven
 • 5 personen per vliegtuigje
 • spannend
 • exclusief
Activiteiten Rondvlucht Texel Ontdek Texel

Onvergetelijk groepsuitje? Maak een rondvlucht boven Texel!

Een rondvlucht boven Texel is pas een unieke en onvergetelijke ervaring. Een geweldig en populair onderdeel van een groepsuitje. Bekijk Texel eens van een andere kant. Stap in 1 van de 8 vliegtuigen van Texel Air en maak een rondvlucht boven Texel en geniet van het verstrekkende uitzicht over de landerijen, duinen, het strand en de zee. Vanaf een hoogte is prachtig te zien hoe land en zee met elkaar spelen.

De prachtige natuur en bezienswaardigheden van Texel in 1 oogopslag!

In natuurgebied De Slufter bijvoorbeeld is mooi te zien hoe de zee het land binnen dringt, terwijl elders op het eiland het land terug slaat door enorme zandplaten te creëren . Ook het bos en de verschillende dorpjes leveren een prachtig plaatje op. De haven van Oudeschild met zijn kotters en jachten, en de indrukwekkende ondieptes op het Wad, met grote aantallen zeehonden die zonnen op een zandbank.

Het zien van al dit moois zou je bijna doen vergeten dat je ondertussen een geweldige vlieg ervaring beleeft.

Texeleventz weet de weg!

Een rondvlucht boven Texel is een onvergetelijke ervaring. Een onwijs gaaf onderdeel van jullie groepsuitje. Samen met andere activiteiten kan dit het perfecte dagje / weekendje weg worden voor jouw groep. Welke activiteiten nog passen binnen jouw groep om jullie dag compleet te maken? Dat weten wij! Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes. Wij kennen iedere activiteit en weten precies welke bij jouw groep past. Laat ons jouw groepsuitje regelen van A-Z! Bekijk hier onze voorbeeldarrangementen.

 

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons