Activiteiten actief uitje Tandemsprong op Texel

Tandemsprong

 • dé manier om Texel goed te zien!
 • spectaculair
 • onvergetelijk
 • veilig en professioneel
 • incl uitleg ongeveer een uur
 • doe wat Armin van Buuren deed

Armin van Buuren

Tandemsprong op Texel als groepsuitje!

Ben je op zoek naar een gaaf en onvergetelijk groepsuitje? Dan zeggen wij: Een tandemsprong op Texel, hoe gaaf is dat! De meeste mensen krijgen al kriebel in hun buik bij het idee: om je heen kijken vanuit een vliegtuig met open deur, zien hoe hoog je zit en vervolgens vol overgave de sprong in een immense diepte maken. Texeleventz kan ervoor zorgen dat jij en je familie, collega’s of relaties een tandemsprong gaan wagen op Texel. Met een professionele, ervaren parachutespringer.

Een tijdje geleden lanceerde Armin van Buuren heel spectaculair zijn nieuwe song Freefall. In een filmpje kun je zien hoe hij zijn hele team overrompelt met een … vrije val vanuit een vliegtuig. Alle Texelaars glommen van trots, toen ze in het filmpje zagen dat hij en zijn medewerkers er voor kozen om vanaf het vliegveld van Texel Air de lucht in te gaan. Om vervolgens boven het eiland met een ervaren parachutist het vliegtuig uit te springen. Youtube explodeerde van de honderdduizenden hits op het filmpje.

Armin van Buuren maakt vrije val boven Texel

Wil je net als Armin van Buuren en zijn medewerkers ook een fantastische vrije val maken boven Texel? Voelen hoe de parachute boven je openklapt en hoe je rustig drijvend op de thermiek de eilandgrond langzaam dichterbij ziet komen? Dan hebben we leuk nieuws voor je. Texeleventz kan voor jou en je team een fantastische dag op en rond het vliegveld Texel Air voor je verzorgen. Met eten drinken en als klap op de vuurpijl… een sprong vanaf honderden meters hoogte uit een éénmotorig vliegtuig.

Texeleventz weet de weg!

Een tandemsprong op Texel is een onvergetelijk onderdeel van jouw groepsuitje naar Texel! Een nieuw begin na een grote verandering in een bedrijf. Een gedenkwaardig familiejubileum. Een vrijgezellenfeest met mensen die wel van wat spanning houden… Er zijn heel veel redenen te bedenken die een tandemsprong boven Texel extra bijzonder en symbolisch maken.

Het valt te combineren met vele andere activiteiten om een onvergetelijke dag te organiseren. Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsuitjes. Wij kennen iedere activiteit en weten precies welke bij jouw groep past. Bekijk hier onze voorbeeldarrangementen.

Ben jij klaar voor de vrije val boven Texel?

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons