Teambuilding op Texel Activiteiten actief uitje Waterbattle op Texel

Teambuilding Texel

 • tandem
 • fotoquiz
 • lunch strandpaviljoen
 • waterbattle
 • bbq aan zee
Activiteiten Tandemquiz over Texel vervoersmiddelen op Texel
Activiteiten actief uitje kajakken op Texel
Activiteiten Eten Barbecue op het strand van Texel

Teambuilding op Texel! De perfecte plek!

Teambuilding is belangrijk. En dat is niet zonder reden. Samen ‘bouwen aan een team’ versterkt het groepsgevoel, vergroot de motivatie en geeft een positieve boost aan de onderlinge sfeer. Ben je op zoek naar de perfecte plek en gave activiteiten voor jullie teambuilding? Zoek niet verder. Texel biedt oneindige mogelijkheden voor de perfecte teambuilding. De combinatie van strand, frisse zeelucht, natuur en zon is garantie voor een onvergetelijke dag. Welke teambuilding activiteiten geschikt zijn voor jouw groep? Dat weten wij! Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van een geslaagde teambuilding op Texel. Onderstaand een voorbeeldprogramma hoe jullie teambuilding op Texel er uit zou kunnen zien. Maar groepsuitjes zijn maatwerk. En dat leveren wij!

Boot naar Texel

Eenmaal op de boot merk je het direct, je bent echt even lekker weg. In Den Helder of op Texel worden jullie hartelijk ontvangen door 1 van onze enthousiaste en zorgzame hostesses. Zij zal ervoor zorgen dat jullie uitje vlekkeloos verloopt.

Tandemtocht

Texel heeft 140 km fietspad. Door de duinen, het bos, langs weilanden voor door de prachtige dorpen. Wij weten de leukste weggetjes en stippelen een mooie route voor je uit. Alleen het opstappen is al een avontuur op zich. En met zijn 2en ga je sneller!

Fotoquiz op de tandem

Ontdek Texel op een leuke manier met een quiz. Samen met je ‘fietspartner’ voer je verschillende opdrachten uit en probeer je zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden. Zorg ervoor dat jouw tandem als eerste over de finish komt!

Lunch bij strandpaviljoen

Lunchen doen we lekker op het strand. Even bijkomen van de fietstocht, onder het genot van heerlijk eten.

Tandem

We vervolgen de weg op de tandem!

Waterbattle

De waterbattle is een absoluut spectaculair onderdeel van de dag. In de zee en op het strand neem je het met je team op tegen de rest van je collega’s.

Bbq bij strandpaviljoen

Uiteraard sluiten we de dag af op het strand. Geniet samen van de zonsondergang en het uitzicht op zee, terwijl een barbecue-specialist voor jou het allerbeste vlees klaarmaakt.

Texeleventz weet de weg!

Voor een teambuilding op Texel zijn vele opties mogelijk. Hierboven lees je een voorbeeldarrangement. Maar ieder team heeft andere wensen en heeft een andere samenstelling. Daarom passen wij het programma precies aan op jouw groep. Dat is maatwerk. Met onze jarenlange ervaring in teambuilding op Texel, weten wij jouw team een gegarandeerd succesvolle dag te bezorgen! Bekijk hier meer van onze voorbeeldarrangementen.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons