teamuitje op Texel

Teamuitje Texel

 • ATB
 • Lunch
 • Garnalen vissen
 • bierproeverij
 • bbq aan zee
Teso Boot
Activiteiten Garnalen Vissen op Texel Ontdek Texel
Activiteiten BBQ eten op Texel

Teamuitje op Texel! Gegarandeerd plezier voor het hele team

Op zoek naar het perfecte teamuitje voor jou en je collega’s? Wat dacht je van een teamuitje op Texel? Texel is een perfecte plek om samen met jouw team even te ontsnappen aan de dagelijkse werkzaamheden. De frisse zeelucht, de prachtige natuur, het strand, de pittoreske dorpjes en gave activiteiten zullen jouw teamuitje op Texel tot een groot succes maken. Welke activiteiten geschikt zijn tijdens jouw teamuitje? Dat weten wij. Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van teamuitjes op Texel. Onderstaand een voorbeeldprogramma hoe jullie teamuitje op Texel er uit zou kunnen zien. Maar iedere groep heeft andere interesses en een andere samenstelling. Daarom passen wij het programma precies aan naar jullie wensen!

Boot naar Texel

1 van onze enthousiaste en zorgzame hostesses zal jullie verwelkomen. Dit kan op Texel zijn of in Den Helder. Onze ervaren hostess weet alles over Texel en zal er alles aan doen om te zorgen dat jullie uitje een groot succes wordt voor iedereen!

Mountainbike tocht

Nee, Texel heeft geen bergen. Maar Texel heeft een geweldig landschap om te mountainbiken. Duinen, strand en bos, zorgen voor geweldige en uitdagende routes. Daarnaast geeft de route een mooie beleving van het eiland.

Lunch

Even uitrusten na de mountainbike tocht. Geniet van prachtig uitzicht en goed eten. Een heerlijke tussenstop!

Garnalenvissen

Garnalen vissen op Texel, een activiteit die bijna niet kan ontbreken tijdens een teamuitje op Texel. De optimale beleving van Werelderfgoed de Wadden, de haven van Oudeschild, de zee, vissen en zeehonden. Met de garnalenkotter TX10/TX20 wordt er op garnalen gevist. Onderweg krijg je tekst en uitleg over de Texelse visserij. Na enige tijd worden de volle netten opgetakeld. Daarna worden de garnalen aan boord gekookt. Heerlijk!

Bierproeverij

Een absolute aanrader! Met ingrediënten van het eiland brouwt de Texelse Bierbrouwerij inmiddels een tiental fantastisch smakende bieren. Proef en geniet van onder andere de Skuumkoppe, Springtij, Eyerlander, Stormbock en de Noordenwiend.

Barbecue

Evalueer samen de dag op het strand met de zonsondergang op de achtergrond, terwijl een barbecue-specialist voor jou het allerbeste vlees klaarmaakt. Mooier kan bijna niet! De perfecte afsluiting van een heerlijk teamuitje op Texel.

Texeleventz weet de weg!

Een teamuitje op Texel biedt vele mogelijkheden. In dit voorbeeldarrangement staan activiteiten die vele groepen met veel plezier hebben beleefd. Voor jouw groep zijn andere activiteiten misschien meer gepast. Texeleventz weet precies welke activiteiten bij jouw team passen. Daarom maken wij programma’s op maat. Zodat het gegarandeerd een succes wordt voor iedereen in jouw team. Bekijk hier meer van onze voorbeeldarrangementen.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons