Activiteiten Ecomare

Uitje Texel

 • loopfiets
 • pannenkoekmenu
 • ecomare
 • bierproeverij
 • bbq aan zee
Activiteiten Loopfiets op Texel
Activiteiten BBQ eten op Texel

Uitje op Texel! Gegarandeerd plezier voor iedereen.

Wil jij graag met een groep een uitje op Texel? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Zoek niet verder! De combinatie van zon, zee, frisse lucht, prachtige natuur en gave activiteiten, zorgt ervoor dat jouw uitje op Texel een succes wordt! Kom je met een collega’s, familie of vrienden? Wij weten voor iedere groep het juiste programma samen te stellen. Omdat Texeleventz al jarenlang uitjes op Texel organiseert, weten wij precies welke activiteiten bij jouw groep passen. Zo hebben wij al vele groepen een onvergetelijk uitje op Texel bezorgd. Onderstaand een voorbeeldprogramma hoe jullie uitje op Texel er uit zou kunnen zien. Maar nogmaals: groepsuitjes zijn maatwerk. En dat leveren wij!

Boot naar Texel

Op de boot begint jullie uitje direct. In Den Helder, of op Texel wordt je ontvangen door 1 van onze enthousiaste hostesses. Wij werken alleen met ervaren begeleiders en gastvrouwen. In principe kunnen zij iedere vraag over Texel beantwoorden. Zij zorgt ervoor dat jullie groepsuitje vlekkeloos verloopt!

Loopfiets

De loopfiets, dat is een unieke ervaring. De elektrisch aangedreven loopfiets is het allernieuwste, meest innovatieve vervoermiddel van de Wadden. Je beweegt je voor door te lopen op de loopband van de fiets. Gegarandeerd onvergetelijk!

Pannenkoeken lunch

Tijdens deze heerlijke lunch kun je bijkomen van de geweldige ervaring op de loopfiets.

Ecomare

Ecomare is een echte beleving. In dit enorme complex leven zeehonden, bruinvissen, vogels en andere zeedieren. Je kijkt je ogen uit bij het ondergrondse zeeaquarium, en vergeet vooral niet te kijken bij het voeren van de zeehonden en bruinvissen! Gegarandeerd plezier voor iedereen.

Bierproeverij

Skuumkoppe, Springtij, Eyerlander, Stormbock, Noordenwiend… Echte Texelse bieren die gemaakt zijn van ingrediënten die op het eiland worden gemaakt of verbouwd. Proef en geniet!

Barbecue

Sluit samen de dag af met een heerlijke barbecue. Dit kan bijvoorbeeld op het strand. Terwijl je samen de dag evalueert, geniet je van een prachtige zonsondergang en het allerbeste vlees!

Texeleventz weet de weg!

Tijdens een teamuitje op Texel zijn vele mogelijkheden. Hierboven lees je een voorbeeldarrangement. Zo zou je dag er uit kunnen zien. Maar iedere groep is anders en bij iedere groep passen andere activiteiten. Texeleventz heeft jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes. Wij kennen iedere activiteit en weten precies welke bij jouw groep past. Bekijk hier meer van onze voorbeeldarrangementen.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons