Schuur Den Hoorn Texel

Voor de leukste groepsuitjes naar Texel!

Wij Texelaars wisten dat natuurlijk al, maar nu ontdekt ook de rest van de wereld het: Texel is een fantastische vakantiebestemming. Niet voor niets is ons eiland de favoriete bestemming van vele groepsuitjes en personeelsreisjes. Ontdek zelf ook hoe leuk het eiland is en boek nu je groepsuitje via TexelEventz!

Texel is de grootste stad van Nederland! De gemeente Texel beslaat een gebied van ruim 463 vierkante kilometer. Het grootste deel daarvan is overigens water.

Het eiland is ongeveer 25 kilometer lang

De gemiddelde breedte is 8 kilometer

Er wonen een kleine 14.000 mensen

Er zijn 7 dorpen en een aantal buurtschappen. Den Burg is het grootste dorp. Hier vind je een sfeervol centrum met winkels, terrasjes voor een drankje of restaurants om een hapje te eten.

Texel heeft 40 officiële natuurgebieden! De verscheidenheid in landschappen is groot. Texel heeft bossen, gevarieerde duinen, een weids landschap en uitgestrekte stranden langs de hele Noordzeekust.

Er zijn 14.000 schapen op Texel. Bijna net zoveel schapen als mensen dus! In het voorjaar zijn het er zelfs meer dan 35.000.

Het eiland beschikt over meer dan 140 kilometer fietspad!

In 2016 benoemde Lonely Planet, het eiland Texel tot de tien topbestemmingen van Europa

Texel kent bijna 30 kilometer strand!

Jaarlijks komen er meer dan 1 miljoen bezoekers op het eiland.

Texel heeft bijna 2046 zonuren per jaar. Bijna 800 meer dan het Oosten van het land!

Wij werken o.a. samen met:

Laatste nieuws

5 dagen geleden

Texeleventz

Mooie dag verzorgd voor Lutterman Tegels. Op solexen van Solexverhuur Texel, op pad met Jan Willem Bakker van Schapenbedrijf De Waddel, lunchen bij Visrestaurant 't Pakhuus, gin proeverij bij Stokerij Texel in Hotel Texel, karten bij Karting Texel en afsluiten in De Koog bij Genieterij 't Plein. TBO-Texel bracht iedereen weer netjes terug naar de laatste boot.
Ook op zoek naar een uitje? Www.texeleventz.nl
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

1 week geleden

Texeleventz

Ook last minute verzorgen we leuke uitjes!
Vrijgezellen uitje met Jeroen de Moel, een geweldige start met de Bruuzer Texel naar Texel, heerlijke vis lunch bij Visrestaurant 't Pakhuus, toeren op nostalgische solexen van Solex verhuur Texel, likeurtjes proeven bij Wijnhuis en Likeurfabriek in Oosterend, #powerkiten met Jeroen Plag bij Vuurtoren Texel en daarna naar Stayokay Texel. De dag werd afgesloten bij Strandpaviljoen Paal 19, Texel in De Koog tot in de late uurtjes. Met medewerking van Cafe De Jutter😀.
TBO-Texel zorgde voor het vervoer.
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen graag bij het samenstellen van het perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons