Vesten Texel

Voor de leukste groepsuitjes naar Texel!

Onze Hostessen krijgen gemiddeld:    4.7 / 5.0

 

Texeleventz is het bedrijf van Monique Visch. Deze getogen Texelse is al ruim tien jaar werkzaam als organisator van groepsuitjes, teambuildingactiviteiten en personeelsreizen naar Texel. Ze kent het eiland op haar duimpje. Vanaf het eerste contact met de klant staat Monique in de regelstand. Texeleventz legt de lat hoog.

 

“Het uitje krijgt van ons een dikke 9! Het was super geregeld! Het programma voldeed helemaal aan onze wensen en verwachtingen. Het was precies wat we wilden.”  Lees hier het uitgebreide verslag van Simone en haar collega’s!

 

Onze Hostessen

Alle groepen heten wij persoonlijk welkom op Texel. De hostess die jouw groep ontvangt, is je aanspreekpunt voor die dag of het weekend dat je via ons hebt geboekt.’ Wij werken alleen met ervaren begeleiders en gastvrouwen. In principe kunnen zij iedere vraag over Texel beantwoorden. Binnen ons bedrijf wordt alles professioneel en goed geregeld. Er is altijd iemand bereikbaar voor vragen of bij eventuele calamiteiten.’ De medewerkers van TexelEventz zijn betrouwbaar en punctueel. Afspraak is bij ons afspraak. We zijn er op de afgesproken tijd en doen wat we beloven. Kennis maken met 1 van onze hostesses? Lees het verhaal van hostess Francien!

MONIQUE

Eigenaresse
Monique Visch contact

“Ik vind het heel belangrijk dat de klant weet dat alles perfect wordt geregeld. Alles moet kloppen en daar doen we ons uiterste best voor.”

FRANCIEN

Hostess
Francien Dijt

“Een groep begeleiden is iets wat mij heel veel energie geeft! Wanneer de groep lachend weer naar de vaste wal gaat, heb ik een voldaan gevoel!”

DEBBY

Hostess
Debby Hordijk

“Diversiteit in de groepen maakt mijn werk uitdagend en onwijs leuk! Kom je met familie, vrienden of een met het bedrijf? Wij maken een programma op maat. “

EMMY

Hostess
Hostess Emmy Bakker

“Fietsen, wandelen, parachutespringen, workshops of paintballen? Alles kan bij ons op Texel. Met Texeleventz is niks onmogelijk.”

HENK

Host
Host Henk Slikker

“Als Texelaar vind ik het leuk om u alle mooie plekken van het eiland te laten zien! Bij Texeleventz zorgen wij voor een onvergetelijke herinnering!”

PAULIEN

Hostess
Hostess Paulien Stol

“Zoveel leuke mensen, zoveel leuke groepen en zoveel leuke activiteiten. Als hostess kijk ik nu al weer uit naar mijn volgende groep!”

Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten heel belangrijk

Het is niet altijd mogelijk en wenselijk om arrangementen uitsluitend via de mail samen te stellen. Telefonisch kunnen zaken veel beter worden afgestemd, waarna de bevestiging via de mail verloopt. TexelEventz is flexibel bij het plannen van (bel)afspraken en als we het tijdig weten, kunnen we best nog wat aanpassen in het arrangement. Alle groepen heten wij persoonlijk welkom op Texel. De hostess die jouw groep ontvangt, is je aanspreekpunt voor die dag of het weekend dat je via ons hebt geboekt.

 

Nieuwsgierig naar onze medewerkers?

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen graag bij het samenstellen van het perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons