Hostessen Texel

Onze hostessen weten de weg!

Alle groepen heten wij persoonlijk welkom op Texel. De hostess die jouw groep ontvangt, is je aanspreekpunt voor die dag of het weekend dat je via ons hebt geboekt.

Wij werken alleen met ervaren begeleiders en gastvrouwen. In principe kunnen zij iedere vraag over Texel beantwoorden. Binnen ons bedrijf wordt alles professioneel en goed geregeld. We ontvangen alle groepen persoonlijk en er is altijd iemand bereikbaar voor vragen of bij eventuele calamiteiten.

Monique Visch contact

Monique

Francien Dijt

Francien

Debby Hordijk

Debby

Hostess Emmy Bakker

Emmy

Host Henk Slikker

Henk

Hostess Paulien Stol

Paulien

De medewerkers van TexelEventz zijn betrouwbaar en punctueel. Afspraak is bij ons afspraak. We zijn er op de afgesproken tijd en doen wat we beloven.

Planning is heel belangrijk bij het organiseren van een uitje. Texeleventz zorgt voor een goed programma, waarin de activiteiten naadloos op elkaar zijn afgestemd. Wij zijn ervaren planners die precies kunnen inschatten hoeveel tijd een activiteit kost of hoe lang een groep er over doet om van A naar B te fietsen. En mocht er onderweg toch iets anders lopen, dan is dat geen probleem. Een belletje naar de hostess is voldoende. Wij zorgen er dan voor dat de planning wordt aangepast.

Enthousiast? Bel, app of mail ons.

Wij helpen graag bij het samenstellen van het perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons