Schuur Den Hoorn Texel

Referenties van klanten

Texeleventz heeft al vele klanten een onvergetelijke dag of weekend bezorgd! Lees onderstaand de referenties van onze klanten. Wilt u ook een onvergetelijke ervaring op Texel met jouw team, bedrijf, vrienden of familie? Neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen niet wachten om jouw ervaring aan deze referenties toe te voegen!

“Het uitje krijgt van ons een dikke 9! Het was super geregeld! Het programma voldeed helemaal aan onze wensen en verwachtingen. Het was precies wat we wilden.”  Lees hier het uitgebreide verslag van Simone en haar collega’s!

Centraal Beheer Achmea

Referenties Centraal Beheer Achmea

Referenties: “Aanrader!!! Texeleventz heeft voor ons team collega’s een geweldig 2 daags uitje op Texel georganiseerd! Deze dagen werden perfect begeleid en we hoefden niets zelf te regelen. Texeleventz weet de mooiste, maar ook de culinair lekkerste plekken van Texel te vinden.”

Arriva Touring

Referenties Arriva Touring

“Texel Eventz heeft ons enorm uit de brand geholpen kort voor vertrek nadat een andere partij zich op het laatste moment terug trok. De regie werd meteen vol enthousiasme overgenomen na het toetsen van een aantal wensen en even later stond er een geheel programma voor ons klaar! We hebben erg leuke dagen gehad en van begin tot einde begeleid op de juiste momenten, zodat we zelf volop konden genieten. Een aanrader! “

Douane Rotterdam

Referenties Belastindienst

“Texeleventz heeft ons jaarlijkse teamuitje echt geweldig georganiseerd; alles liep helemaal volgens planning en het was een dag om met plezier op terug te kijken! Zelfs het weer leek “geregeld’, maar dat zou een beetje eng worden………Goed georganiseerd en een leuk, enthousiast team! Monique, Francien en jullie knuffelboer Jan-Willem; het was fantastisch! ”

Bedrijfsuitje

“Bedrijfsuitje laten organiseren, was helemaal top! Monique is iemand die direct reageert en bijzonder goed weet wat er allemaal kan. Veel ervaring dat is echt goed te merken. Complimenten, was een leuk programma dankjewel.”

Recreatiecentrum Hesselte/De Rand van Havelte

Referenties Havelte

“Texel eventz heeft ons personeelsfeest tot een geweldig succes gemaakt. Het contact ging perfect. Wij gaven door wat we wilden en Texel eventz heeft helemaal aan al onze wensen voldaan. Het was top! ”

Familie-uitje

“Nogmaals dank voor de wijze waarop je ons gezin: vader, moeder, 12 (aangetrouwde)kinderen en 24 kleinkinderen (vanaf 6 maanden t/m 18 jaar) hebt opgevangen, begeleidt, bezig gehouden, overal naar toe gereden: teveel om alles op te noemen: niets was je teveel ! Mede daar jouw inzet kijken wij allen terug op 3 zeer geslaagde dagen ter herinnering aan 50-jaar getrouwd te zijn.”

Van Arendonk Mechanisatie

Referenties Van Arendonk

“Texeleventz met een super enthousiaste en meedenkende Monique aan het roer heeft voor ons een geweldig bedrijfsuitje georganiseerd. De afwisseling was groots, het was perfect georganiseerd alles was van minuut tot minuut onder controle onder leiding van Emmy en Henk.
[read more=”Meer” less=”Minder”] Van garnalenkotter/powerboat/lunch op hooibaal in een schapenkot bij schapenboer Jan Willem Bakker/met z’n 50 achter elkaar aan op de solex richting vuurtoren. Het heerlijke strandgevoel beleven met vliegeren en frisbeeën en daarna verder  solexen  naar Paal 17 om overheerlijk te genieten van een drankje op het terras met  een heerlijk afwisselende bbq met de ondergaande zon.  Texeleventz heeft al ons personeel  voor ons  25 jaar bestaan een geweldige  herinnering bezorgd.” [/read]

Tandartsenpraktijk 'Het Nieuwe Diep'

Referenties Tandartsenpraktijk Het nieuwe Diep

Top was het!!!! Super dag gehad. Bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende keer!

Woningstichting Leusden

Referenties Woningstichting Leusden

Het was ontzettend leuk! Bedankt voor de leuke foto’s. En vooral bedankt voor de goede organisatie, Texeleventz zal ik zeker aanbevelen bij anderen!

Rotary Zeeland

Referenties Rotary Zeeland

Het weekend was heerlijk! Dank voor alle goede zorgen. We vonden dat je het super deed!

Medisch Kinderdagverblijf ZigZag

Referenties Zigzag Texel

Super Monique, we hebben het heel leuk gehad. Bedankt voor de goede organisatie!

Neptune Energy

Referenties Neptune Energy

Het was een prachtige dag met mooi weer, leuke mensen. Ik wil dan ook de meiden namens Texeleventz, de mannen en vrouwen van de Bruuzer en de heren van De Rival heel hartelijk bedanken voor een zeer geslaagde dag!!

Coopr

Ik wil je bedanken voor alle goede zorgen. Zowel in de voorbereiding als in de begeleiding was het super om met je samen te werken. Persoonlijk, betrokken en goed adviserend… Aan die woorden moet ik direct denken. Heerlijk om alles aan jou over te laten en te weten dat alles goed komt en zit.

Texelse Bierbrouwerij

We hebben genoten!!!! Super dank voor de perfecte organisatie! Ik heb net zo’n leuke dag gehad  als de andere collega’s, en dat komt doordat jullie al het geregel uit handen namen. Super!

Lutterman Tegels

Was super, echt een aanrader hoor! Iedereen vond het ook super geregeld en super mooie en leuke plekken. Bedankt voor alles namens Lutterman Tegels.

Aeres Hogeschool

Referenties Aeres Hogeschool

Wat was het geweldig, een TOP organisatie!! Monique en Francien jullie zijn KANJERS. Super bedankt en we komen zeker terug!!

Kodi Energy

Referenties Kodi

Bedankt voor de leuke foto’s en je gezellige begeleiding. Ook dankzij jou was het een topdag!

Teitsma Fystiotherapie

Bedankt voor alles Monique! Super geregeld allemaal!

Whyz

Bedankt! Iedereen is weer veilig thuis. Onwijs bedankt voor al je hulp!

In 't Veen Advocaten

Wij hebben afgelopen vrijdag een hele leuke dag gehad en kijken terug op een zeer geslaagd uitje! Bedankt voor de organisatie, het was top geregeld allemaal!

Sijbrants & Olst Optiek Uithoorn

Het was in 1 woord GEWELDIG!!!
Daniëlle heeft het allemaal super goed begeleid. Het weer zat ook mee dus dat maakt ook wel de dag…. zal jullie zeker aanraden als je een mooie dag Texel wil beleven. We hebben de foto’s niet gehad dus als je ze wil mailen graag!!
Nogmaals bedankt voor alles en misschien tot ziens.

CEVA Benelux

“In samenwerking met met Texeleventz hebben wij ons jaarlijkse event voor onze Top 200 georganiseerd op Texel. Het was een groot succes en dat was mede te danken aan de top organisatie en hostessen van Texeleventz. Onze dank is groot!! Wat een geweldig team zijn jullie :)”

360weergave.nl

“Tijdens ons 2 daags uitje op Texel is alles georganiseerd door Texeleventz, en hoe!! Een groep erg enthousiaste dames hebben met hun inzet en organisatorische kwaliteiten ervoor gezorgd dat het ons aan niet ontbrak. Een betrouwbare en prettige organisatie om mee te werken.”

Steuerkanzlei Thissen

“Wir hatten einen sehr tollen Tag, alle waren total begeistert !! Vielen Dank.”

Autobedrijf Alewijn Ott b.v.

“We hebben het erg gezellig gehad. Gelukkig bleef het redelijk droog met de fietstocht. Het was wel jammer dat de barbecue naar binnen moest. Bedankt voor het leuke samenwerken. En de heerlijke dag die we hebben gehad.”

PhnX

“Wij hebben een heel geslaagd en gezellig uitje gehad. Met het spel werd iedereen steeds fanatieker. Het ritje op de quad van Jan Willem was heel bijzonder. Lunch, diner en hotel waren goed. Alles was prima voor elkaar en iedereen heeft enorm genoten. Het weer zat natuurlijk enorm mee. Je hebt een leuk programma in elkaar gezet. Bedankt hiervoor.”

Personeelsvereniging Gemeente Texel

“Wat hebben we een leuke dag gehad! Alleen maar positieve reacties op jullie georganiseerde activiteiten. Net de foto’s bekeken. Dan kun je nogmaals zien hoe iedereen heeft genoten van de opdrachten. Ontzettend bedankt!”

Gemeente Hardenberg

“Veel positieve reacties gehad en het was echt een heerlijke dag! Super goed geregeld allemaal weer! Eten was bij de waddel en bij paal 15 echt top.”

Komt uw onvergetelijke ervaring hier?

Wil jij ook een volledig verzorgde dag of dagen? Neem dan snel contact met ons op! Wij maken maatwerk arrangementen voor bedrijven, teams, families en andere groepen. Dan staat jouw ervaring straks tussen deze referenties!

Enthousiast na deze referenties? Bel, app of mail ons.

Wij helpen graag bij het samenstellen van het perfecte groepsuitje naar Texel!

 • null

  like ons

 • null

  volg ons

 • null

  bekijk ons

 • null

  volg ons